Represent Media

Zašto odustajemo od kupovine ako je loš dizajn? Vreli julski četvrtak rezervisan je za treći “Summer get together”

Vesti - Jul 15, 2019

Na drugom “Summer get together” koji je održan u četvrtak, 11. jula u prostorijama Represent Communications, humanitarna pomoć uplaćivana je za NURDOR, fondaciju koja olakšava živote deci oboleloj od raka. Branko Stojanović, međunarodni i pragmatični networker sa izraženom random etikom i komunikacijskim veštinama, govorio je na temu “Kulturološke razlike – da li i koliko utiču na poslovanje?”.

Tokom prijatnog druženja uz koktele bazirane na Finlandia vodki, Branko je obradio nekoliko zanimljvih teza o kojima je govorio na veoma zanimljiv način i kroz praktične primere nam približio neke aspekte o kojima nismo imali priliku da razmišljamo do sada.

Treći Summer get together rezervisan je za Sašu Stankovića, digital stručnjaka koji će govoriti na temu “Kako dizajn utiče na onlajn kupovinu?”.

Ko je Saša Stanković?

Saša radi u digitalnim komunikacijama u medijskoj agenciji MMB Media Agentur u Zagrebu. Ima više od 10 godina agencijskog iskustva na različitim pozicijama: media planer, account manager i direktor digitalne agencije. Radio je sa velikim brojem međunarodnih i lokalnih klijenata, poput Atlantic grupe, Porsche Croatia, Oryx, Auto Zubak, Opel, Philips, MasterCard, Lego, Adidas, Red Bull, Reebok, Societe General banke. Pre dolaska u agenciju, iskustvo je stekao kao digital media menadžer i eCommerce menadžer u kompaniji FOREO, gde se svakodnevno susretao sa digitalnim izazovima na globalnom tržištu. Predavač je na velikom broju konferencija u zemlji i inostranstvu.

Kako možete da dođete i čujete Sašu?

Osigurajte svoje prisustvo uplatom donacije za Zvečansku, na račun 840-29550845-64, poziv na broj 97 5200155080174412100 i skeniranu uplatnicu kao garanciju za prisustvo na druženju u četvrtak, 18. jula u 17h u prostorijama Represent Communicationsa, u Knez Mihailovoj 1-3, pošaljite na mejl marija.milicevic@represent.rs

Čekamo vas!

Posle dva uspešna druženja, otkrivamo šta je suština svega i kakvu su viziju imali idejni tvorci cele akcije “Summer get together”:

“Želeli smo da promenimo standardni okvir radionica i predavanja i omogućimo saradnicima da tokom leta učine humane gestove, a da zauzvrat dobiju osvrt na aktuelnosti iz oblasti komunikacije, psihologije, upravljanja, motivacije, dizajna…”Nenad Antić, HR&Education Manager, Represent System.

***

“Ideja ovog letnjeg okupljanja inspirisana je vizijom davanja, pre svega znanja, ali i podrške. Samo na taj način možemo da napredujemo svi – kao pojedinci i kao društvo”Jelena Mikić, Head of Development, Represent System.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva