Usluge / Digitalni marketing

Digitalni marketing odavno više nije nešto novo ali kompanije i dalje imaju problema da razlikuju lažne od pravih strategija. Temelji ove oblasti su dobro utvrđeni, pravila definisana, kanali komunikacije uspostavljeni i efikasnost dokazana. Sve što je potrebno za onlajn uspeh jeste pravi pristup. A tu mi stupamo na scenu.

Više od inovacije. Neophodnost.

Digitalna strategija

U protekloj deceniji je kreiranje uspešne digitalne strategije postalo ključni proces kada treba maksimalno iskoristiti poslovni potencijal bilo koje kompanije. Kao digitalna agencija sa bogatim iskustvom, možemo da vam pomognemo da kreirate ili prilagodite svoje digitalne poslovne modele. Naša lepeza usluga obuhvata sve od inbound marketinga, preko oglašavanja na društvenim mrežama do digitalne analitike. Jednom rečju – mi utiremo put vašem internet prisustvu.

Marketing društvenih mreža

Društveni mediji su u potpunosti transformisali komunikacijsku scenu. Oni se prilagođavaju svakoj formi sadržaja. Zabava? Uvek. Vesti? Nikakav problem. Brendiranje? Apsolutno. Tako je oglašavanje na društvenim mrežama sa pratećim sadržajem postalo dragocen marketinški alat. Represent Communications može da pomogne vašoj kompaniji da izgradi snažno onlajn prisustvo na platformama svih najvećih društvenih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter, Medium. Naš TXE Content studio pruža kompletnu uslugu – od sveobuhvatne strategije, preko kreiranja raznovrsnog sadržaja, do detaljne digitalne analitike. Drugim rečima, mi vam pomažemo izađete na dobra glas kroz stvaranje ubedljivog onlajn sadržaja. I to je definitivno nova stvarnost.

SEO (Optimizacija pretraživača)

Jedan mudar čovek je rekao – korisnik će pre da suzi svoju pretragu nego što će da poseti drugu stranicu rezultata pretrage. Zbog ove proste činjenice je SEO toliko važan. Naše SEO usluge su smišljene tako da ostvaruju dva cilja: pomeraju vašu kompaniju ka samom vrhu rezultata pretrage i održavaju je tamo. Naši stručnjaci to ostvaruju kroz kvalitetan veb sadržaj, marljiv razvoj linkova i pažljivo odabrane ključne reči.

PPC (Plaćanje po kliku)

Kad je reč o rezultatima pretrage, SEO može da vas smesti na sam vrh, ali dobro pozicionirana PPC kampanja može da ode i dalje – preko tog vrha. Zahvaljujući detaljnom istraživanju ključnih reči i idealnom plasiranju oglasa, u mogućnosti smo da obezbedimo i održavamo broj klikova kojim ćete biti ispred konkurencije.

Veb dizajn i razvoj

Informativan i atraktivan vebsajt će uvek predstavljati lice vaše kompanije. Naši eksperti za veb dizajn i razvoj vode računa o tome da vaš sajt postane jednostavan za pretragu i da privuče pažnju. Nudimo kompletne usluge, uključujući UX i UI dizajn, CMS implementaciju i održavanje sajta. Jednostavno rečeno, možemo da učinimo vaš sajt funkcionalnim, lakim za korišćenje i vizualno privlačnim.

Generisanje lidova

Svakom biznisu je potrebna ona početna iskra koja će vam pomoći da doprete do kupaca i podstaknete početak prodaje. Naš tim je razvio čitav niz uspešnih onlajn tehnika za privlačenje i zadržavanje vaše ciljne grupe. Putem imejl marketinga, društvenih mreža, oglasa i retargetiranja, naš cilj je da zainteresujemo kupce proširivanjem vašeg potencijalnog tržišta do krajnjih granica i dalje od toga.

Influenser marketing

Da, influenser na društvenim mrežama je pravo zanimanje. Ono što je u početku izgledalo kao prolazna moda sada vlada svetom onlajn marketinga. Jedna nedavna studija je potvrdila da preko 75 odsto kompanija aktivno radi sa influenserima ili planira da to učini. Naš TXE studio vam može pomoći da izaberete pravog influensera za svoju firmu i učvrstite identitet brenda kroz uverljiv sadržaj i unapred definisano upravljanje zajednicom.

Sa kim?

 • Roche
 • PWC
 • UOS
 • TeleGroup
 • AIGO
 • MK Group
 • Filmbox
 • The Spot
 • Schneider
 • Erste
 • West65
 • Nelt
 • SAM
 • Jubmes Banka
 • Neoplanta